AUTOKEIDAS IISSÄ ON VUODEN TAUKOPAIKKA

Julkaistu:

Tauko on iso osa matkaa.

Bussiryhmät pysähtyvät tauolle miltei joka matkalla. Kuljettajien ajo- ja lepoaikamääräykset sanelevat myös matkan edistymistä omalta osaltaan. Matkaohjelman ruokailut ja kahvihetket pidetään varsin usein liikenneasemilla tai tien varrella olevissa ravintoloissa. - Kuljettajat ovat tienvarsipalveluiden suurkuluttajia eli monet meistä nauttivat päivittäiset ateriansa matkan varrella. Saamme vahvan asiakasnäkökulman palveluihin ja niiden laatuun suoraan asiakkailtamme. Vuosittain valittava Vuoden Taukopaikka-titteli on kiitos ja tunnustus hyvin tehdystä työstä asiakkaittemme hyväksi, sanoo Tilausajokuljettajien puheenjohtaja Kimmo Wirén.

Tilausajokuljettajat ry on valinnut vuoden 2019 taukopaikaksi Iin Autokeitaan. Saaduissa palautteissa korostuu yksi sana: Palvelu.

- Valintaa perustellaan nimenomaan saadulla palvelulla. Tärkeitä asioita ovat myös saavutettavuus ja linja-autoparkit. Autokeitaan eduksi katsotaan myös taukopaikan persoonallisuus ja ilme, Wirén perustelee.


Nimitys yllätti pomon
- Olemme Autokeitaalla todella iloisia ja onnellisia Vuoden Taukopaikka -palkinnosta. Kilpailu tällä alalla on kovaa ja Suomessa on varmasti paljon muitakin loistavia taukopaikkoja. Tämä on palkinto kovasta työstä koko henkilökunnalle. Meidän on joka päivä lunastettava asiakkaan luottamus sekä tehtävä jotain pikkuisen paremmin kuin kilpailija. Tärkeintä on muistaa, että asiakas maksaa meidän palkan, Autokeitaan johtaja Hannes Kortesalmi iloitsee.

Aiheesta voi lukea laajemmin seuraavasta Charter Club -lehdestä.