Nokia keksi uuden renkaan

Julkaistu:

Nokian Renkaat tuo markkinoille uuden joka sään linja-autonrenkaan, joka soveltuu maantiekäyttöön ja jokaiselle akselille – niin vetävälle, ohjausakselille kuin telipyöriinkin, yhtiö tiedottaa.

Uusi Nokian Tyres Hakka Truck Coach jakaa Nokian Tyres Hakka Truck -tuoteperheen hyödyt eli turvallisen pidon, sujuvan ja hiljaisen kyydin sekä taloudelliset kokonaiskustannukset. Erikoisrenkaiden edelläkävijänä Nokian Renkaiden linja-autorenkaiden valikoima on tähän asti keskittynyt talviominaisuuksiin ja kullekin akselipaikalle kehitettyihin malleihin. Viime aikoina on kuitenkin noussut esiin selkeä tarve tarjota entistä laajempi valikoima renkaita erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

- Kattava tuotevalikoima on osa hyvää palvelua, sanoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen.

- Bussiyhtiöillä on käyttöä kaikille akseleille soveltuvalle renkaalle, joten teimme sellaisen – ja vieläpä erittäin laadukkaan renkaan, hän jatkaa.

Turvallisuutta, mukavuutta ja taloudellisuutta

Uusi pitkän matkan linja-auton rengas on suunniteltu kolme päämäärää, turvallisuus, mukavuus ja taloudellisuus, mielessä pitäen – joista tärkeimpänä on turvallisuus.

Taloudellinen renkaiden hallinta on niin ikään elintärkeä osa linja-autokaluston ylläpitoa. Uusi rengas tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tähtäävät rengaskulujen alentamiseen.

- Koko Hakka Truck Coach -rengasvalikoimaa yhdistää hyvin tasainen kulumismuoto, joka varmistaa renkaiden hyvät ominaisuudet niiden koko käyttöiän ajan ja kuluminen on hidasta. Rengas sopii myös pinnoittamiseen, Teppo Siltanen kertoo.

Rengas ja Noktop-pinnoitteet ovat saatavilla kesäkuusta 2022 alkaen.