Yhdistystä ohjataan nyt FAIJAN RATILLA

Julkaistu:

Yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidettiin Savonlinnassa.

Kesällä poisnukkuneen Seppo "Faija" Juvosen perintö ohjaa Tilausajokuljettajien toimintaa jatkossakin. Tästä pitää huolen Faijan ratti, jonka kunniajäsenen poika Sauli Juvonen luovutti puheenjohtaja Kimmo Wirénille lauantaina syyskokouksessa Savonlinnassa.

Faija oli tunnettu Scania-fani, ja samaa merkkiä edustaa myös tämä aikoinaan lahjaksi saatu ohjauspyörä. Sauli Juvonen ja Kimmo Wirén korostivat kumpikin ratin ja sen luovuttamisen valtavaa symbolista merkitystä.

Faijan tahdon mukaisesti ratti kulkee mukana kokouksissa ja on aina kulloisenkin puheenjohtajan hallussa. Jylhä ratti muistuttaa perinteistä sekä toiminnan ytimestä, johon suuntaan yhdistystä pitää ohjata.

Wirén jatkaa puheenjohtajana

Spahotel Casinolle oli saapunut 25 yhdistyksen jäsentä sääntömääräisistä asioista päättämään. Kaksi vuotta sitten puheenjohtajaksi valittu Kimmo Wirén sai vahvan mandaatin myös seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Wirén valittiin jatkamaan yksimielisesti ja ilman vastaehdokkaita.

Kokous hyväksyi hallituksen esitysten mukaisesti ja yksimielisesti vuoden 2022 toimintasuunnitelman sekä muun muassa vahvisti ensi vuoden jäsenmaksut, jotka säilyivät entisinä.

Kokous valitsi hallituksen erovuoroisten varsinaisten ja varajäsenten tilalle uudet henkilöt vuodeksi 2022. Hallitus vuonna: puheenjohtaja Kimmo Wirén, varapuheenjohtaja Ari-Pekka Mikkonen, sihteeri Katja Alatalo, Jarl Andström, Jukka Järvinen, Reijo Laaksonen, Janne Mattila (uusi), Rolf Metsola, Kim Venesjärvi. Varajäsenet: Petri Juutilainen, Janne Kivistö, Maija Mikkola ja uutena Tarja Rantalainen.

Kokouspäivälle aktiivijäsenemme Reijo Laaksonen oli järjestänyt kiinnostavaa ohjelmaa, josta on myös merkittävää ammatillista hyötyä. Kokousvieraat tekivät aamutuimaan retken Punkaharjulle, jossa tutustuttiin asiantuntevan oppaan johdolla Suomen Metsämuseoon.

Syksyinen, mutta kaunis Savonlinnan kaupunki avautui uudella tavalla kiertoajelulla, jonka luotsasi ansiokkaasti bussillaan yhdistyksen yritysjäsen Janne Vihavainen.

Teksti ja kuva: Pekka Paloranta